Maasjessteeg 2 | 6731 EM | Otterlo | Nederland
 +31 (0) 6 11 19 66 65

De vakantieboerderij

De woonkamer

De woonkamer grenst aan de keuken. Met een mooie houten plafond en een gezellige gashaard. Door de tuindeur kom je op het gezellige terras en speelweide.

De keuken

De keuken is voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een kookplaat, magnetron, een vaatwasser, koelkast en een kelder. Mooi uitgevoerd in een luxe landelijke stijl.

Badkamer en douche

Op de beneden verdieping is een grote badkamer met een heerlijk bad, wastafel en toilet. In de ruimte ernaast is een ruime douche, met wastafel en in de hoek een wasmachine. Aan de voorkant is een slaapkamer met daarnaast nog een toilet.

Slaapkamers

De boerderij heeft in totaal vijf slaapkamers, waarvan er zich twee op de begane grond bevinden.
Een slaapkamer grenst aan de woonkamer en is voorzien van een ledikantje. Het is mogelijk een tweede ledikantje op een van de kamers bij te zetten.
Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers. Twee daarvan zijn geschikt voor twee personen. De derde slaapkamer is geschikt voor drie tot vier personen.

Speelkamer

De garage beneden is omgebouwd tot een gezellige speelkamer. Gasten van onze vakantieboerderij kunnen hier gebruik maken van een PlayStation 3, sjoelbak en dartbord. En dat is niet alleen leuk voor de jeugd!

Ons Wi-Fi netwerk is gratis beschikbaar.